Eurimages – Raport

Eurimages - Raport

RAPORT mbi pjesmarrjen në takimin e 136 të Bordit  të Manazhimit të Eurimages, Strasburg 13-16 Tetor 2014 Nga data 13 deri 16 tetor u ...

lexo më shumë...

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE me ekspertin z. Katriel Shory. I urojmë workshop të frytshëm gjithë skenaristëve ...

lexo më shumë...

PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in E EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014

PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in E EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014

QKK dhe EAVE në bashkëpunim me Tirana International Film Festival organizojnë EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014 me z. Katriel Shory Workshop – Zhvillim skenari për filma ...

lexo më shumë...

Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me Metrazh të Gjatë

Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me Metrazh të Gjatë

NJOFTIM Këshilli i Miratimit të Projekteve, në mbledhjen e tij të datës 15.10.2014, shqyrtoi projektet për filma artistikë me metrazh të gjatë. Pas ...

lexo më shumë...

Njoftim

Njoftim

Në ambientet e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, në datën 15 Tetor 2014, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit të Miratimit të Projekteve ...

lexo më shumë...

Filmi Bota

Filmi Bota

Filmi "BOTA" me regji të Iris Elezit dhe Thomas Logorecit, fiton Çmimin FIPRESCI dhe Çmimin e Piblikut. Për më shumë: http://en.riff.is/node/121858

lexo më shumë...

Filmi Amanet

Filmi Amanet

Filmi "AMANET" me regji të Namik Ajazit fiton Çmimin e Publikut në Festivalin e Durrësit. Për më shumë: http://ifsdurres.al/festival-2/awards/

lexo më shumë...

Academy of Motion Picture, Arts and Sciences – 2015

Academy of Motion Picture, Arts and Sciences - 2015

S​ot, më datë 25.09.2014,  ​u zhvillua mbledhja e dytë e Komisionit Përzgjedhës të filmit konkurues në Academy of Motion Picture, Arts and Sciences - ...

lexo më shumë...

Protokolli i Bashkëpunimit mes QKK-së dhe Apulia Film Commission

Protokolli i Bashkëpunimit mes QKK-së dhe Apulia Film Commission

Në hapje të festivalit “Otranto Film Fund Festival” nënshkruhet Protokolli i Bashkëpunimit mes Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, përfaqësuar nga kryetari Ilir Butka ...

lexo më shumë...

Komisioni i përzgjedhjes së filmit shqiptar për kategorinë e filmit më të mirë në gjuhë të huaj” në garën vjetore të “Academy of Motion Picture, Arts and Sciences”

Komisioni i përzgjedhjes së filmit shqiptar për kategorinë e filmit më të mirë në gjuhë të huaj” në garën vjetore të “Academy of Motion Picture, Arts and Sciences”

“Komisioni i përzgjedhjes së filmit shqiptar për kategorinë e filmit më të mirë në gjuhë të huaj” në garën vjetore të “Academy ...

lexo më shumë...

Eurimages – Raport

Eurimages - Raport

Postuar nga Administratori23.10.20141
Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë

Postuar nga Administratori23.10.20142
PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in E EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014

PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in

Postuar nga Administratori17.10.20143
Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me Metrazh të Gjatë

Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me

Postuar nga Administratori15.10.20144
Njoftim

Njoftim

Postuar nga Administratori14.10.20145
Filmi Bota

Filmi Bota

Postuar nga Administratori05.10.20146
Filmi Amanet

Filmi Amanet

Postuar nga Administratori15.09.20147
Academy of Motion Picture, Arts and Sciences – 2015

Academy of Motion Picture, Arts and Sciences

Postuar nga Administratori25.09.20148
Protokolli i Bashkëpunimit mes QKK-së dhe Apulia Film Commission

Protokolli i Bashkëpunimit mes QKK-së dhe Apulia

Postuar nga Administratori15.09.20149
Komisioni i përzgjedhjes së filmit shqiptar për kategorinë e filmit më të mirë në gjuhë të huaj” në garën vjetore të “Academy of Motion Picture, Arts and Sciences”

Komisioni i përzgjedhjes së filmit shqiptar për

Postuar nga Administratori15.09.201410

 

logo galeri 1logo galeri 2logo galeri 3logo galeri 4logo galeri 5logo galeri 6

eurimages frontpageEFP-FRONTPAGE okSEE-FRONTPAGE ok