Njoftim

Njoftim

  Ju njoftojmë që sot në orën 11:00 në QKK organizohet pitching për 3 projekte të filmit të shkurtër që janë në kërkim ...

lexo më shumë

Kërkohen kineastë!

Kërkohen kineastë!

Kërkohen kineastë! Janë rreth 30 projekte filmike në proçes realizimi dhe ndihet nevoja për njerëz në plotësimin e grupeve të xhirimit. Janë të ...

lexo më shumë

Njoftim mbi shtyrjen e aplikimeve për filma artistikë me metrazh të shkurtër, kategoria Indipendent

Njoftim mbi shtyrjen e aplikimeve për filma artistikë me metrazh të shkurtër, kategoria Indipendent

Njoftojme të gjithë të interesuarit se data e pitching për filma me metrazh të shkurtër, kategoria Indipendent shtyhet më 16.04.2015, ora 11:00. ...

lexo më shumë

Talents Sarajevo Call for Entries 2015

Talents Sarajevo Call for Entries 2015

The application deadline is the 30th of April, 2015.   New call for entries for emerging film professionals from Southeast Europe and Southern Caucasus ...

lexo më shumë

Njoftim për hapjen e aplikimeve për filma me metrazh të gjatë dhe projekte të ndryshme

Njoftim për hapjen e aplikimeve për filma me metrazh të gjatë dhe projekte të ndryshme

Të nderuar kolegë kineastë,   Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton të gjithë personat e interesuar se shpall thirrje për projekte në këto kategori:   - Projekte ...

lexo më shumë

Hapen aplikimet për filma artistikë metrazh i shkurtër, kategoria Indipendent

Hapen aplikimet për filma artistikë metrazh i shkurtër, kategoria Indipendent

Të nderuar kolegë kineastë,   Qendra Kombëtare e Kinematografisë njofton të gjithë personat e interesuar për hapjen e konkursit për filma artistikë metrazh i ...

lexo më shumë

Raport mbi takimin e vendeve anëtare të Konventës europiane të bashkëprodhimit kinematografik Strasburg 30-31 Mars 2015

Raport mbi takimin e vendeve anëtare të Konventës europiane të bashkëprodhimit kinematografik Strasburg 30-31 Mars 2015

Raport mbi takimin e vendeve anëtare të Konventës europiane të bashkëprodhimit kinematografik Strasburg 30-31 Mars 2015.   Nga data 30 deri 31 Mars me ...

lexo më shumë

DocuTIFF 2015

DocuTIFF 2015

THIRRJE PËR APLIKIM DREJTUAR REGJISORËVE, PRODUCENTËVE DHE GJITHË KINEASTËVE SHQIPTARË KUDO KU NDODHEN PËR TË SJELLË FILMAT E TYRE  NË DOCUTIFF - DOCUMENTARY TIRANA INTERNATIONAL ...

lexo më shumë

Vendim i KMP-së, dt. 23.03.2015

Vendim i KMP-së, dt. 23.03.2015

Këshilli Miratues i Projekteve, i përbërë nga zotërinjtë: Dritan HUQI, Kryetar Bashkim HOXHA, Anëtar Dionis PAPADHIMITRI, Anëtar Stefan ÇAPALIKU, Anëtar Xhevdet FERI, Anëtar u mblodhën sot, më datë ...

lexo më shumë

Vendim i KMP-së, dt. 19.02.2015

Vendim i KMP-së, dt. 19.02.2015

Sot më datë 19.02.2015, u zhvillua mbledhja e Këshillit Miratues të Projekteve me këtë rend dite: 1. Shqyrtimi i projekteve të ndryshme kinematografike, ...

lexo më shumë

Njoftim

Njoftim

Postuar nga Administratori 27.04.20151
Kërkohen kineastë!

Kërkohen kineastë!

Postuar nga Administratori 21.04.20152
Njoftim mbi shtyrjen e aplikimeve për filma artistikë me metrazh të shkurtër, kategoria Indipendent

Njoftim mbi shtyrjen e aplikimeve për filma

Postuar nga Administratori 14.04.20153
Talents Sarajevo Call for Entries 2015

Talents Sarajevo Call for Entries 2015

Postuar nga Administratori 10.04.20154
Njoftim për hapjen e aplikimeve për filma me metrazh të gjatë dhe projekte të ndryshme

Njoftim për hapjen e aplikimeve për filma

Postuar nga Administratori 31.03.20155
Hapen aplikimet për filma artistikë metrazh i shkurtër, kategoria Indipendent

Hapen aplikimet për filma artistikë metrazh i

Postuar nga Administratori 16.03.20156
Raport mbi takimin e vendeve anëtare të Konventës europiane të bashkëprodhimit kinematografik Strasburg 30-31 Mars 2015

Raport mbi takimin e vendeve anëtare të

Postuar nga Administratori 31.03.20157
DocuTIFF 2015

DocuTIFF 2015

Postuar nga Administratori 30.03.20158
Vendim i KMP-së, dt. 23.03.2015

Vendim i KMP-së, dt. 23.03.2015

Postuar nga Administratori 23.03.20159
Vendim i KMP-së, dt. 19.02.2015

Vendim i KMP-së, dt. 19.02.2015

Postuar nga Administratori 19.02.201510

 

logo galeri 1logo galeri 2logo galeri 3logo galeri 4logo galeri 5logo galeri 6

shoqatat e kineasteveshtepite filmikedistributoret okkomisionet

eurimages frontpageEFP-FRONTPAGE okSEE-FRONTPAGE okapulia-frontpage