Believe in Live – Sony Workshop

Believe in Live - Sony Workshop

Believe in Live - Sony Workshop Ftesë nga  Kinostudio DarDan për pjesëmarrje në workshopin e datës 6 nëntor në Rogner Hotel . AGENDA:  09:30-10:00 – Morning ...

lexo më shumë...

Mesazh Ngushëllimi

Mesazh Ngushëllimi

Qendra Kombëtare e Kinematografisë, i shpreh ngushëllimet familjes dhe miqve të aktorit Fadil Kujofsa për humbjen e madhe. Nderime për punën dhe ...

lexo më shumë...

Prisni edhe pak!!! – Edicioni i 12-të i TIFF

Prisni edhe pak!!! - Edicioni i 12-të i TIFF

PRISNI EDHE PAK !!! Edicioni i 12-të i Tirana International Film Festival - 3-9 nëntor. Projeksionet në Kinema Millenium Programin ditor e gjeni ...

lexo më shumë...

Eurimages – Raport

Eurimages - Raport

RAPORT mbi pjesmarrjen në takimin e 136 të Bordit  të Manazhimit të Eurimages, Strasburg 13-16 Tetor 2014 Nga data 13 deri 16 tetor u ...

lexo më shumë...

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE me ekspertin z. Katriel Shory. I urojmë workshop të frytshëm gjithë skenaristëve ...

lexo më shumë...

PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in E EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014

PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in E EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014

QKK dhe EAVE në bashkëpunim me Tirana International Film Festival organizojnë EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014 me z. Katriel Shory Workshop – Zhvillim skenari për filma ...

lexo më shumë...

Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me Metrazh të Gjatë

Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me Metrazh të Gjatë

NJOFTIM Këshilli i Miratimit të Projekteve, në mbledhjen e tij të datës 15.10.2014, shqyrtoi projektet për filma artistikë me metrazh të gjatë. Pas ...

lexo më shumë...

Njoftim

Njoftim

Në ambientet e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, në datën 15 Tetor 2014, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit të Miratimit të Projekteve ...

lexo më shumë...

Filmi Bota

Filmi Bota

Filmi "BOTA" me regji të Iris Elezit dhe Thomas Logorecit, fiton Çmimin FIPRESCI dhe Çmimin e Piblikut. Për më shumë: http://en.riff.is/node/121858

lexo më shumë...

Filmi Amanet

Filmi Amanet

Filmi "AMANET" me regji të Namik Ajazit fiton Çmimin e Publikut në Festivalin e Durrësit. Për më shumë: http://ifsdurres.al/festival-2/awards/

lexo më shumë...

Believe in Live – Sony Workshop

Believe in Live - Sony Workshop

Postuar nga Administratori31.10.20141
Mesazh Ngushëllimi

Mesazh Ngushëllimi

Postuar nga Administratori31.10.20142
Prisni edhe pak!!! – Edicioni i 12-të i TIFF

Prisni edhe pak!!! - Edicioni i 12-të

Postuar nga Administratori30.10.20143
Eurimages – Raport

Eurimages - Raport

Postuar nga Administratori23.10.20144
Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë në workshopin e EAVE

Projektet e përzgjedhura për të marrë pjesë

Postuar nga Administratori23.10.20145
PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in E EAVE ON DEMAND – SHQIPËRI 2014

PËR KUJTESË: AFATI PËR APLIKIMIN NË WORKSHOP-in

Postuar nga Administratori17.10.20146
Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me Metrazh të Gjatë

Vendim i KMP-së për Filmat Artistikë me

Postuar nga Administratori15.10.20147
Njoftim

Njoftim

Postuar nga Administratori14.10.20148
Filmi Bota

Filmi Bota

Postuar nga Administratori05.10.20149
Filmi Amanet

Filmi Amanet

Postuar nga Administratori15.09.201410

 

logo galeri 1logo galeri 2logo galeri 3logo galeri 4logo galeri 5logo galeri 6

eurimages frontpageEFP-FRONTPAGE okSEE-FRONTPAGE ok